Ajakfeltöltés (hideg fényű lámpával)

Vajon bátrabb vagy, mint a Rádió 1 | Balázsék műsorvezetője?

A Teszt a lelke mindennek műsor keretében ugyanis Balázs nemrégiben némileg ódzkodva ugyan, de egy napra nővé vált: egy olyan speciális ajakfeszesítő kezelést próbált ki saját magán, amely csak nagyon kevés kozmetikai szalon palettáján található meg!

Persze, egy televíziós és rádiós műsorvezető pasinak sem mindegy, hogy már 30 fölött hogy fest, de azért lássuk be, főleg női privilégium (és néha átok), hogy a mi különböző testrészeink feszességét szokták kritikusan és nyilvánosan kezelni.

Az ajkak pedig… hjajj… 🙂 Akkora igazságtalanság, hogy körülbelül 21 éves korunktól fogva csökkennek azok az alkotóelemek, amelyek az ajkak feszességéért, és a ránctalan szájkörnyékért felelősek. :-/

A tettes ebben az esetben a hyaluronsav, amelyet ismerünk már sokfelől.

Tudjuk, hogy:
  • saját molekuláris súlyánál 1000x nagyobb mennyiségű víz megkötésére képes
  • 21 éves kor után a termelődése fokozatosan csökken, a változó korban pedig már rohamosan…
  • azonban külső bevitellel pótolható!
  • az kozmetikai iparág üdvöskéje már a 90-es évek óta, és azóta a fejlettebb kutatásoknak köszönhetően egyre jobb, és hatékonyabb formáiban tudjuk felhasználni!
Nézzük, ki az még a sztárok közül, aki mindezzel tisztában volt:

“Mindig borzasztóan idegenkedtem a beavatkozásoktól, de miután hallottam az injekciómentes ajakkezelésről, elhatároztam, kipróbálom”mondta Bálint Antónia a Borsnak.
“Elégedett vagyok a végeredménnyel, és még csak nem is fájt” – tette hozzá.
/forrás: Bors Online/

Így is van, Toncsi 🙂 Semmi értelme tartani a kezeléstől, már rég megdőlt az a hiedelem, hogy a “szépségért meg kell szenvedni”!

Először egy mikromolekuláris állapotban lévő hyaluronsavas gélt masszíroznak az ajkaidba, és a környező szövetekbe, a “varázslat” része viszont csak ezután következik. Az eljárás injekció nélkül, speciális LED lámpával történik.

Ez a hideg-fény még jobban megbontja a hyaluronsav molekulaszerkezetét, s a mikrorészek gond nélkül lejutnak egészen a bőr mélyebb rétegeibe, ott pedig újra kötésbe kerülve nekifognak “sokasodni”, és elvégzik a feladatot: növelik a vízmegkötést, és az ajkak kontúrja jól láthatóan kiemelkedik, dúsabb és puhább lesz, ezáltal a száj környéki ráncok is remekül kisimulnak!

Látod? Semmi fájdalom, és egy alkalommal nem is több, mint 20 perc!

Egy alkalom bőven elegendő 3 hónapig de tartós eredmény érdekében ajánlott a 3 alkalom.

Ár: 5.000 Ft .-