GUNA Biolifting kezelés

Mi a Guna Biolifting?

A történelem folyamán állandóan változott a női ideál. A milói vénusztól Marilyn Monroe-n át, Shakira-ig minden kornak megvolt az a női alakja, amihez mi többiek szerettünk volna hasonlítani. A különbség a régi korok vágyai és a modern nő vágyai között csupán annyi, hogy a 21. században már minden lehetséges, jóllehet ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy természetes is.

Botox, zsírleszívás, műmellek…

A modern nő legfőbb fegyvere az időmúlásával és a plusz kilókkal szemben egy jó plasztikai sebész névjegye a zsebben. Mit szólna egy olyan megoldáshoz, ami az előbbi kezelésekhez hasonló hatású mégis fájdalommentes, és ami a legfontosabb TERMÉSZETES?

Guna-Biolifting … hogy természetesen szebb legyen

Természetes hatású dinamizált hatóanyagú Guna Biolifting finom változásokat előidéző esztétikai bőrgyógyászati, kozmetológiai megoldás. Nem okoz riasztó, mesterkélt hatású változásokat, sokkal természetesebb, fokozatosabb javulást eredményez. A hatásmechanizmus nem a feltöltésen, hanem a sejtek revitalizációján, és a sejt közötti állomány megtisztításán alapul.

A kezelés során a biolifting kezelésben gyakorlattal rendelkező szakembereink bőrgyógyászati mikrotűvel (4 vagy 13 mm), dermaroller-rel, a Guna Inc. saját szabadalmaztatású tű nélküli technikájával a gunaphoresis-szel vagy egyéb tű nélküli kezelésekkel hatékonyan képesek az arc, nyak, dekoltázs ráncainak csökkentésére, toka megemelésére, mell feszesítésére, cellulit és zsírfelesleg csökkentésére, seprűvéna kezelésére.

A végeredmény…

A kezelés következtében a bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé és üdévé válik, a bőrszövet tónusa javul, a ráncok kisimulnak. A szervezetben, a saját energiáit felhasználva indul el a javulási folyamat, ezáltal hosszútávon megmarad a hatása.