ŐSSEJTES ANTI-AGING KEZELÉS

Az őssejteken alapulnak a legùjabb gyógyitási technológiák:
kiemelkedő szerepet játszanak a szervtranszplantációknál, a leukémia kezelésénél és az égési sérülések gyógyításában.
A kozmetikai kutatólaborok az őssejteket az öregedés látható jeleinek eltüntetésére alkalmazzák.

ŐSSEJTEK A JÖVŐ KOZMETIKAI IPARÁBAN:
Hogyan képes egy növényi őssejt egy emberi bőrben található humán őssejt élettartamát meghosszabbítani, egyfajta energiabombaként hatni rá? Egyszerűen, ugyanis minden őssejt, eredetétől függetlenül (növényi, állati, emberi) tartalmaz bizonyos epigenetikai faktorokat. Ezek a faktorok pedig a sejtek önmegùjító-képességét tartják karban. A kutatások során bebizonyosodott, hogy az idős bőrben található őssejtek visszanyerik a sejtképző képességüket a növényi őssejtes kezelések során.
A legfrissebb kutatások igazolják, hogy az őssejteknek köszönhetően az emberi bőr fiatal tud maradni.
Az epidermisben (a hámréteg legalsó rétegében) található őssejtek új sejteket hoznak létre, felügyelik a sejtek egyensúlyát és gondos doktorként gyógyítják a sérült sejtrétegeket.
Tehát az emberi őssejtek a kültakarónk helyes működéséért és egészségéért is felelősek.
A bőr öregedésével a bőrben található őssejtek sejtmegújító képessége csökken. A probléma kiküszöböléséhez nyùjt hatékony segítséget a növényi őssejt technológia.
A PhytoCellTechTM feléleszti az emberi őssejteknek a kor előrehaladtával ellustuló működését, ha a hatóanyag-tartalom megfelelően magas.
A jelenlegi kutatások a kihalófélben lévő uttvilli későnrügyező almafajta őssejtjeit találták a leghatékonyabbnak a bőrfiatalításra.
A kezelés során a hatás szemmel látható: az öregedési folyamatok lelassulnak, a ráncok mélysége csökken, a bőr megfiatalodik.

A KEZELÉS MENETE:

Az arc letisztítása után ultrahang segítségével történik a hatóanyag bevitel, majd egy 20-25 perces relax masszázs következik. Ezután egy vitaminokban gazdag, ránctalanító, sejtmegújító pakolás fejti ki hatását, amire nyomó pakolásként gipsz maszkot helyezünk.
A kezelés kizárólag növényi őssejtet magas %-ban tartalmazó anyagokkal történik!

A KEZELÉS ÁRA: 7.000 Ft