UMO ARCKEZELŐ RENDSZER

“Egyes források szerint Kleopátra színarany éjjeli
pakolással tartotta karban arcbőrét,
a jelek szerint a csillogó szépségfortélyra ma is
van igény és nemcsak hírhedten
luxusorientált Japánban…”

Az UMO japán cég forradalmi arckezelő rendszere már Magyarországon is elérhető.
Az eljárások alapja a Gamma PGA (poli-gamma glutamin sav) és egy nanotechnológiát használó hideggőzölős gép együttes használata. Tízszer jobb hidratálás a Hyaluron savnál, hétszer kisebb molekulaméret a bőrbe jutásnál. A kezelés leglátványosabb része a 24 karátos színarany lapkák arcra helyezése, majd bemasszírozása a bőrbe. Kényeztető, exkluzív élmény, hihetetlen eredményesség az érett bőrön. Arca megfiatalodik, ráncai kisimulnak. A luxuskezelés magyarországon először itt, a Szép Heléna Kozmetikai Szalonban.

 

Mi a kezelés alapja, mitől forradalmi?

Az egész technológia alapját a Gamma PGA (gamma poli-glutamin sav), mely egy teljesen természetes anyag, eredetileg a tengeri medúzákban fedezték fel, manapság a szójababból nyerik. Az anyag vízzel vegyülve rendkívül kedvező tulajdonságú lesz, ennek köszönhetően a japán UMO cég forradalmian új kezelési technikát fejlesztett ki. A Gamma PGA hidratáló képessége tízszerese a hyaluron savénak, emellett sokkal rugalmasabb mint a kollagén. Vizes környezetben képes a tápanyagok szállítására is, így jutnak el az értékes összetevők a bőr legmélyebb rétegeibe.

Hogyan történik a kezelés? Hány kezelés szükséges?

A Gamma PGA-vel és az UMO nanotechnológiát használó hideggőzölős gépével együtt a bőrt előkészítik a tápanyagok felvételére. Az UMO Facial Spa System használata során a tápanyagok hétszer kisebb vízcseppek formájában jutnak az arcbőrbe. Ezután következik a kezelés leglátványosabb része, a 24 karátos színtiszta aranylapkák felhelyezése, majd bemasszírozása a bőrbe. A végén szintén Gamma PGA-alapú krémmel és géllel teszik még selymesebbé az arcbőrt.

A végleges eredmény eléréséhez egy 4 kezelésből álló „bőrújító program” sorozatra van szükség. A kezelések javasolt gyakorisága 3-4 hét.

Arannyal vagy arany nélkül?

A kezelés kétségkívül leglátványosabb része a 24 karátos színarany lapkák arcra helyezése. Az arany a bőr mély rétegeibe jutva fejti ki jótékony, elsősorban ránctalanító hatását. Minden bőrtípusra használható, kivéve az érzékeny, gyulladt bőrt. Az arckezelő program a 24 karátos színarany pakolással, vagy arany nélkül, Gamma PGA-arcmasszkkal is igénybe vehető vendégeink kívánsága szerint akár egy, akár a 4 kezeléses „bőrújító program” keretében.

Mi a hatása?

Mivel a bőr legmélyebb rétegeiről beszélünk, a hatás azonnal, szemmel látható, tartóssága 8-10 hónapra becsülhető. A végleges eredmény eléréséhez általában egy négy kezelésből álló sorozatra van szükség.

Milyen bőrtípusokra alkalmazható?

A kezelések egyediek, a különböző bőrproblémákra célzott kezelés és hatóanyagok tartoznak. Négy fő kezelési program van, melyeket a ráncosodás ellen az érett bőrre, a gyulladt és érzékeny bőrre, az öregségi foltokra és a Nap által károsodott bőrre, illetve a zsíros és pattanásos bőrre fejlesztettek ki.

Az UMO arckezelő rendszer négy különböző programot kínál:

1. RÁNCTALANÍTÓ PROGRAM
Megoldás a kor és az érett bőr problémáira.

A gőzöléskor használt hatóanyag gyorsítja a bőrsejtek regenerálódását, segít elkerülni a sejtek sérülését, miközben nedvesíti az arcbőrt és láthatóan csökkenti a ráncokat. Fiatalos megjelenést, feszes arcbőrt varázsol.

2.BŐRREGENERÁLÓ PROGRAM
Segítség a gyulladt, érzékeny, aknés bőrnek.

Segít helyreállítani, nyugtatni és nedvesíteni az érzékeny és sérült bőrt a cink, a kamilla és más tápláló összetevők speciális keverékével

3. FEHÉRÍTŐ PROGRAM
Az öregségi- és pigmentfoltok ellen.

Nyugtat és nedvesít, miközben antioxidáns összetevőket szállít a bőrbe, segít helyreállítani a napfény okozta égési és hámsérülést, eltünteti a pigment- és öregségi foltokat.

4. BŐRJAVÍTÓ PROGRAM
Hatékony segítség a zsíros, pattanásos bőrre.

Helyreállítja a sérült bőrt, nyugtatja a gyulladt területeket, miközben a fertőzést gátló, antibakteriális összetevői belülről távolítják el a baktériumokat.

Személyes tapasztalatok

Az origo szépségrovatának, a Deluxe Magazinnak a munkatársa az elsők között próbálta ki a kezelést, amit a Szép Heléna Szalon tulajdonosa, Kraupa Márta kozmetikus mester végzett el. A tapasztalatok a következők voltak:

„ Miután megtudtuk, hogy Kleopátrához hasonlóan gyönyörűek leszünk, már kezdődhetett is a kezelés. Az UMO Facial Spa Gold System névre keresztelt kényeztetés első lépéseként a vendég helyet foglal a kezelőszékben, ahol rögtön az arc tisztításában és -radirozásában részesül, kellően felpezsdítve ezzel a bőrt, egyúttal ellazítva a vérmes reményekkel érkezőt.

A következő szakasz a Gamma PGA arcra való felviteléből áll, amelyet mindjárt az UMO nanotechnológiás, hideggőzölős gépével való kezelés követ. A futurisztikus gépezetbe előzőleg elhelyezik a tápanyagokat, amelyeket ezután hétszer kisebb vízcseppek formájában, egy hosszúkás csövön keresztül juttat az arcfelszínre a masina. “A Gamma PGA vizes környezetben képes a tápanyagok szállítására, így jutnak el az értékes összetevők a bőrbe” – indokolta a hideggőzölős, a mellesleg kellemesen ható gépezet használatát a szakember.

A kezelés leglátványosabb része akkor következett, amikor művészi pontossággal felhelyezték a leheletnyi vékonyságú, 24 karátos, színtiszta aranylapocskákat a bőr felszínére. Érdekes, hogy az egyébként nőknek és férfiaknak is ajánlott kezelés során semmiféle diszkrimináció nem éri a szemhéjat, valamint a szem alatti karikákat, hiszen a megszokott maszkokkal ellentétben ezek együtt aranyozódnak be az arc többi tájékával.

A hagyományos maszkok többségénél megszokott feszítő érzés elmaradt, helyette volt egy kellemes melegségérzés a bőrfelszínen, és tüsszentésre ingerlő aranyfoszlányok az orrkörnyéken. Bármilyen kellemes volt arannyal betakart arccal feküdni, egyszer még a 24 karátos kezelések ideje is véget ér. Itt mindez az aranylapok bemasszírozásával, majd azt követően Gamma PGA-alapú krémmel és selyemgéllel való kényeztetéssel történt meg.

A végeredmény valóban különleges volt. Konyhanyelven leginkább “telítettként” jellemezném a bőröm kezelés utáni állapotát, igaz, a textúrájában is komoly változás volt tapasztalható. Lélegzett, puhább, simább lett, bár tény, hogy ez általában minden jobb minőségű kozmetikai kezeléstől elvárható.

Az azonban már kevésbé megszokott, hogy öt nappal a kezelés után is ugyanolyan, szinte kivasalt állapotnak örvendhet a bőröm, mintha csak most hagytam volna el a szalont…”

Képek a kezelésről