UMO kézkezelő rendszer

Az arcon kívül a kéz árulkodik talán legjobban az illető személyiségéről, testi-lelki állapotáról, élethelyzetéről, koráról, magán viseli a teljes életutad nyomait.

Nézd meg a kezed. Gyerünk, nézd csak meg!
Ápolt, puha bőrű, makulátlan kézfejet látsz, arányosan keskenyedő ujjakat, párnás, sima tenyeret?
Nem mélyek az árkok, nem “pókhálósodik?

Esetleg májfoltokkal tarkított, ráncos kézhát van a szemed előtt? Pergamenszerű bőr? Nagyon látható kék erek, duzzadt ujjakkal, bőrkeményedésekkel? Régi sérülések nyomai? Hm?

Látod… mennyi mindenről árulkodik a kezed…
Könnyedén megmondhatják róla az életkorodat, az egészségi állapotodat, a mostani életminőségedet, a nehézségeidet – szinte ijesztő, hogy mennyi mindent!

A kéz ápolása, fiatalon tartása pont ugyanolyan fontos, mint az arcé, mégis a mostanra már nagyon fejlett elektrokozmetika mintha elhanyagolná ezt a területet… Pedig nem!

Csak Magyarországon nagyon-nagyon ritka a megfelelő szakember, és a kikísérletezett technikai a kézfiatalítás területén… örömmel jelentjük, hogy mi megtaláltuk, és elhoztuk nektek!

A Szép Heléna Szalon, és Dr. Kraupa Mária mesterkozmetikus és természetgyógyász bemutatja UMO Hand Spa forradalmi kézápolási rendszert!

A Gamma PGA egy rendkívül hatásos hidratáló összetétel, fontos áttörés a bőrápolás tudományában! Ezt az anyagot (más néven Natto gumi, Fito Kollagén vagy Gamma Poli Glutamik Sav) a Natto-ból, egy több mint 1000 éves múltra visszatekintő japán szójabab alapú természetes tápanyagból nyerik.

A Gamma PGA tízszer jobban hidratál, mint a Hyaluron sav és sokkal rugalmasabb, mint a Kollagén! Igazi csodaszer.

Mindehhez kifejlesztettek egy speciális ultrahangos készüléket, amelyet itthon csak elképesztően kevés szalonban használnak még! Az UMO Hand Spa ultrahangos energia impulzusokkal masszírozza a kéz idegvégződéseit, hogy fokozza a mikro keringést (vagyis a véráramot az olyan kis ereken keresztül, mint a kapillárisok).

Tegyük össze a kettőt, szorozzuk meg 5 alkalommal, és olyan eredményt kapunk, amellyel mintha plasztikai műtéttel hozattuk volna rendbe a kezeinket!
Ez az öt alkalom egy TELJES kezeléssorozat, azaz ennél nem kell több, és az eredmény a megszokott intenzív használat mellett is legalább fél évig változatlan!

– csökkennek az öregségi foltok
– feltöltődnek a ráncok
– a kéz érezhetőbben puha és rugalmas lesz
– ránézésre legalább 10-15 évet fiatalodsz.

A kezed mindig elöl van, és mindig fecseg rólad! Fiatalítsd most meg garantált módszerrel!