1976-ban szereztem kozmetikus szakképesitést Budapesten. 1978-83-ig Nürnbergben dolgoztam kozmetikusként. Itt ismerkedtem meg az akupunktúrával és talpreflexológiával.

Megtanultam Dr. Med. Christine Schrammek gyógynövényes mélyhámlasztásos (Green Peel® Herbal Peeling) kezelését, mely minden kémiai és szintetikus hámlasztóanyag nélkül kizárólag specifikus hatású különleges gyógynövénykeverékkel kezeli a legsúlyosabb bőrproblémákat is nagy hatásfokkal.

Magyarországon én vezettem be ezt az eljárást és 1992-től 2013-ig láttam el a Dr. Med. Christine Schrammek Kosmetik Gmbh & Co Kg cég magyarországi kizárólagos képviseletét. Azóta több mint 70 kozmetikust tanitottam meg erre a módszerre. Közben mestervizsgát is tettem. 1986-tól inditottam be ma is működő Szép Heléna Kozmetikai Szalonomat az Akácfa utcában, a Blaha Lujza térnél. 1989-ben az István Kórházban megismertem a moxaterápia, köpölyözés, kínai belgyógyászat, valamint a fülakupunktúrás kezelési eljárásokat.

Foglalkozom a Köbler-féle új homeopátiával és bioindikátorral, melynek segitségével pl. allergiás problémákra tudunk segítséget nyújtani. Megtanultam a Mesolift-kezelést, a Vitalaser-technikát, illetve több IPL tanfolyamon is résztvettem. 2008-ban az UMO japán kozmetikai cég magyarországi képviseletét is elvállaltam (www.umohungary.com) , amely egyedülálló technikákat (gépek kozmetikumok) kínál a magyar kozmetikusok, és wellness szállók vendégeinek egyaránt. A világszínvonalú eljárások közé például olyan arckezelés (Facial Spa System) tartozik, mely során 24 karátos, színtiszta aranyat masszírozunk a bőrbe.

Szintén világújdonságnak számít speciális kézápoló programunk (Hand Spa System), mely egy különleges berendezéssel kevesebb, mint egy óra alatt varázsolja újjá kezünket. Manapság is folyamatosan járok szakmai továbbképzésekre és tanfolyamokra külföldön és Magyarországon is. A Semmelweis egyetemen egészségtudományi karán egészségügyi szakkozmetikus szakképesítést szereztem.

2010.-ben. Minden tudásommal a test és lélek harmóniáját, a külső és belső szépséget szolgálom, várom a kérdéseket személyesen, vagy telefonon. Látogasson el Ön is szalonunkba, ahol világszínvonalú kezelések és termékek várják és ahonnan garantáltan elégedetten fog távozni! Kraupa Márta kozmetikus mester, természetgyógyász Szép Heléna Kozmetikai Szalon, SANTEVITA Health and Beauty 1114.Budapest.Szent Gellért tér.2. E-mail: kraupamarta@gmail.com


A Dr. Med. Ch. Schrammek Kozmetik Gmbh & Co Kg kozmetikai vállalatot a hatvanas évek elején alapították a németországi Essenben.

Dr. Med. Ch. Scrammek nemzetközileg is elismert bőrgyógyász professzor, aki több évtizedes munkával saját fejlesztés és kutatás eredményeképpen fejlesztette ki a Scrammek-féle kozmetikumokat.

A termékcsalád több, mint negyven tagból áll.A tisztítószerek, nappali és éjszakai krémek, pakolások, nagyhatású speciális kozmetikumok mind kizárólag természetes összetevőkből, tartósítószerek hozzáadása nélkül készülnek, ez a cég legfontosabb alapfilozófiája.

A vállalat több évtizede meghatározó a német piacon és a világ több, mint negyven országban van képviselete Amerikától Indonéziáig. A Schrammek-féle kozmetikumok lényege, hogy az egyes termékek kifejezetten, célzottan hatnak az egyes bőrproblémákra.

A Dr. Med. Ch. Schrammek eredeti módszere alapján kifejlesztett világszínvonalú kezelés, a Green Peel® Herbal Peeling 2002-ben, Németországban Szépség Oscar-díjat nyert. Legújabb, speciális kezeléseivel nemrég ismertette meg forgalmazóit, melyet hamarosan Magyarországon is alkalmazni fognak. Világszenzációs terméke a 2006-ban megjelent Dermanutrics termékcsalád, mely elsőként hat a már meglévő bőrproblémáinkra belülről és kívülről egyszerre.

A kapszulák és krémek egyben a száraz, zsíros, illetve az érett bőrre hatnak nagy hatásfokkal. Próbálja ki Ön is a Schrammek-termékeket, illetve a speciális kezeléseket és garantáljuk, hogy elégedett lesz az eredménnyel!

DR. MED. CH. SCHRAMMEK KOSMETIK.
Az első lépés a ragyogó és egészséges bőrért!

www.schrammek.de